Gustav Venter: Sit dit af!

Gustav Venter se eerste YouTube-video op die PRAAG-kanaal waarin hy oor Naspers, DSTV, die nuwe vlag en die multikulturele, getransformeerde Springbokspan gesels. Hy dink daar is iets wat ons almal kan doen wat ‘n “enorme verskil in ons lewens gaan maak”. Dít alles vanaf sy woning in die Oos-Vrystaat, Lusthof.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.
 • Johan

  Stem, die bliks**mse wonderlike bosk***ers en hout**** wat kyk na huise van dermiljoene rand wat voorgehou word asof dit nou kleingeld is waaroor besluit moet word, en andere…
  Voel ook soos my vangenoot. Te hel met die res, net dit wat sinvol is en saakmaak.

 • Karel Combrinck

  Goeie, soliede, gesonde verstand. Sit die verderflike ding af.

 • Thuunda

  Het dstv lankal afgesit, mis dit GLAD NIE. Ek verdra nie die propaganda nie.

 • WALK

  het alreeds wat jy nou se in in 1993 Desember gedoen. Toe Louie Luyt geld in gebring het in rugby na die wereldbeker, toe se ek koebaai vir die bokke. Ek mis nie een vd twee nie. Kry my nuusgebeure op die internet, lees regs en ek lees links. Lees wat oorsee se nuusagentskappe se. Wat ek wereldwyd sien hou ek nie van nie. Wat reg was, is nou verkeer, wat verkeerd was is nou reg.

 • Trac Mila

  Hansie Cronje het ons lankal terug vertel. Die wenners van alle sport byeenkomste is vooraf bepaal. Jy word gespeel. Skakel die brainwashing af en slaan alternative media.

 • Maddox1

  Gustav, Ek hoop jy gaan nog 100000 sulke videos maak, die waarheid moet uitkom en versprei word. Ek stuur hierdie aan na almal wat ek ken , asook van my familie wat in die buiteland woon. Die woord moet versprei word!. Wat naarpers aanbetref is dit vir my verstommend hoe mense nog elke dag hulle koerante (anti-wit braaksels) kan koop en daai propaganda kan lees. Dit gaan my verstand tebowe. Jy is reg sit af, ek het dit al lankal gedoen, en kry al my nuus inligting en vermaak vannaf die internet. Ek kan self kies wie en wat ek wil kyk. Geen meer van hierdie links-liberale anti wit breinspoeling vir my nie- dankie!!!!!

 • Just Saying

  Ek hoef dit nie af te sit nie ou vriend, ek remote net verby die naspers kanale, daar is baie meer “ander” kanale as naspers kanale. Breinspoeling werk ook net vir die on-ingeligtes en die wat maak-en-breek en spring soos aan hulle voorgeskryf word. Geniet die lewe daar in Lusthof.

  • JESSEJAMES

   Breinspoeling is werklik baie kragtig en beïnvloed baie mense wat dink dat hul nie imuun is daarteen.

  • G

   Mmm nie geweet daar is nie anti-wit kanale op DwisTV nie. Watter kanale is dit?

  • Mens

   Deur nie af te sit help jy hulle finansieel om dit te doen waarteen gewaarsku word. MAW, jy ondersteun hul propoganda. Maak maar self die besluit.

 • G

  Daar is geen sensuur ter sprake hier nie. Jy verwar keuse met sensuur. Sensuur is wat Naspes 100% toepas en keuse is wat hulle 100% verbied. Kom tog by! As jy teen sensuur is moet jy Naspes haat.

 • G

  Wat seker volgens jou gesensureer moet word nê?

 • Domkhonto

  Ek sit die TV af, want dis tros wat ek na kyk. Ek skenk my kar vir die Salvation Army want daar is te veel taxis en bloulig karre wat jag. Ek fire al my bediendes want hulle vreet my skoon uit my huurhuis uit en kos te veel. My kinners gaan ok nie meer skool toe nie want dis te duur. Wat kan ek nog meer doen ? Miskien ophou suip ?

 • Mens

  ek sien die oogklappe is groot en dit maak max mad

 • Ciska

  Sit af! Ek stem 100% saam met Gustav! Sit af! Het so twee jaar terug als laat afsit, het self meer as ‘n jaar gesukkel om die tv te laat waai (en as jy weet hoe ek met die “nuwe aanstellings” gesukkel het by die sabc sal jy jou hande saamslaan!), en dis waar, ek het baie meer tyd vir mense om my, ek lees 10 keer meer, doen 10 keer meer kreatiewe werk (bak, brei, hekel, skilder, doen houtwerk, maak tuin), gesels meer, het selfs weer briewe met die hand begin skryf(!), en ek is baie meer rustig. Maar as ek so deur die onderste kommentare lees, wel, breinspoelling en intemidasie van die eerste gestoeltes, ek kry die mense half effe jammer, om te dink dat hulle gladnie die grysstoffie tussen hulle ore gebruik nie – wat ‘n mors van inteligensie!

 • Gustav ons het al jare terug afgesit, maar na ek nou jou lesing gekyk het het ek gewonder wat moet mens nou die nasionale span van SA noem. Meskien is Protea reg maar mesien moet hulle eerder Clivias genoem word. Clivia se volksnaam van destyds gee mos nou die regte klank aan Die Transformasie Span. https://en.wikipedia.org/wiki/Clivia