Hamas betaal 1000 Euro per martelaar

Deel op

Die "regering" wat deur die Islamitiese Hamas beweging beheer word het Donderdag gesê hulle sal 1000 Euro betaal aan elke familie wat gesinslede verloor het en 4000 Euro vir elke huis wat vernietig is in Israel se aanval op Gasa.

Die kompensasie toekennings sal insluit 500 Euro vir elke persoon wat gewond is en 2000 Euro vir families wie se huise beskadig is, het woordvoerder Taher Al-Nunu gesê.

Die 22-daelange Israeli offensief teen Hamas het 1330 mense dood gelaat en 5450 mense gewond.

Sowat 4000 huise is vernietig en 17 000 is beskadig volgens die Palestynse owerhede.

the chaseДанильченко Юрий отзывы

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.