Ontvoerde Suid-Afrikaner in Nigerië se lot onbekend

Deel op

‘n Suid-Afrikaner, twee Australiërs en twee Nigerië is volgens AFP in Akpabyuo, Nigerië ontvoer.

Hulle werk almal vir ‘n Australiese myn- en ingenieursmaatskappy.

Twee van die buitelanders wat in Nigerië ontvoer is, het intussen daarin geslaag om te ontsnap.

‘n Voormalige Suid-Afrikaner wat nou in Nieu-Seeland woon, twee Australiërs en twee Nigeriërs is ontvoer nadat die bestuurder van hulle voertuig naby die hoofstad van die Cross River-staat, Calabar, doodgeskiet is.

Dit is nog nie bekend of die oud-Suid-Afrikaner een van die mans is wat ontsnap het nie.

Die mans werk vir Macmahon, in Perth. Die vyf mans is volgens ooggetuies op ‘n boot gelaai.

Luidens ander berigte is sewe mense ontvoer.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.