Steve Hofmeyr op 1 Junie in tweegesprek met Martin Bosma in Den Haag

Deel op

Elkeen word uitgenooi om ‘n byeenkoms op 1 Junie in Den Haag, Nederland by te woon waar ‘n onderhoud met Steve Hofmeyr deur die Nederlandse parlementslid Martin Bosma (PVV) gevoer sal word. Dit gaan veral oor die situasie van Afrikaners in ‘n ANC-beheerde Suid-Afrika en watter probleme hulle ondervind.

Die byeenkoms vind in die restourant Studio Dudok in die omgewing van die Nederlandse parlement plaas.

UITNODIGING: Steve Hofmeyr en de toekomst van de Afrikaners (1 juni 2016, Den Haag)

Is er nog toekomst voor de Afrikaners in Zuid-Afrika? Dit volk, nauw verbonden met de Nederlandse geschiedenis, wordt geconfronteerd met discriminatie, corruptie, misdaad, landonteigeningen en een imploderende overheid. De Zuid-Afrikaanse pop- en filmster Steve Hofmeyr vertelt over de situatie van de Afrikaners tijdens een speciale avond in Den Haag.

Steve Hofmeyr wordt geïnterviewd door Tweede-Kamerlid Martin Bosma.

screenshot_315

Er zijn fragmenten te zien van de documentaire Tainted Heroes en er wordt aandacht besteed aan Treurgrond, een speelfilm over de “plaasmoorde” waarin Hofmeyr de hoofdrol speelt.

Europarlementariër Olaf Stuger zal de bijeenkomst openen.

Aanvang: 20.00 uur || inloop vanaf 19.45 uur
Locatie:
Studio Dudok
Hofweg 1a
2511 AA Den Haag
Tegenover Het Binnenhof

Dudok zal deze dag op de kaart een hoofdgerecht opnemen
dat is geïnspireerd op de Zuid-Afrikaanse keuken.

André Koning zal bij de inloop droëwors en biltong verkopen.

Wilt u zo vriendelijk zijn ons te laten weten
of u aanwezig zult zijn via event@uvp.nl

We verheugen ons op uw aanwezigheid.

Toegang: gratis

Deze avond is een initiatief van ENF en Uitgeverij Van Praag.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.