WADA onttrek Bloemfontein laboratorium se akkreditasie

Deel op

Die Wêreldagentskap teen verbode middels in sport (WADA) het die akkreditasie van die Suid-Afrikaanse laboratorium vir die beheer van opkikkers in Bloemfontein, opgeskort.

Die akkreditasie is tot September opgeskort omdat daar nie aan vereistes voldoen is nie, het RSG berig.

Die laboratorium is die enigste geakkrediteerde fasiliteit van die wêreldorganisasie in Afrika.

Die opskorting beteken dat geen toetse vir opkikkers en verbode middels gedoen kan word nie.

Die opskorting sal glo tot na die Olimpiese Spele In Brasilië geld.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.