Engeland se terugkeer ‘n oorwinning vir krieket

Deel op

Engeland se besluit om voort te gaan met die twee toetsreeks in Indië ná die Moembaaibloedbad is 'n sege vir krieket, het 'n vooraanstaande Indiese krieketbeampte Dinsdag gesê.

Deel op

"Ons verwelkom Engeland terug in Indië, hulle het verseker dat krieket die wenner is in hierdie moeilike tye," het Inderjit Singh Bindra gesê. Bindra is nou die hoofkonsultant by die Internasionale Krieketraad (IKR).

"Ons is dankbaar tenoor die besoekers aangesien die reeks belangrik is vir wêreldkrieket, vir Indiese entoesiaste en vir die land in die algemeen."

Kevin Pietersen se span het Maandagnag in 'n Suid-Indiese stad aangekom uit Aboe Zhabi 10 dae nadat hulle die eendagreeks verlaat het en huistoe gevlieg het né die aanvalle op Moembaai.

Die besoekers het twee dae om te oefen voor die aanvang van die eerste toets in die Chidambaramstadion Donderdag.

hair headbandsлобановский александр игоревич класс

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.