Voorleggings oor alternatiewe e-tol-finansiering

Deel op

RSG berig dat die Bondgenootskap teen Stedelike Tol Dinsdag voorleggings aan die parlementêre portefeuljekomitee oor vervoer sal doen, oor alternatiewe vir die finansiering van die e-tolstelsel.

Die Bondgenootskap is gevra om die komitee in te lig oor die moontlike gevolge van wysigings aan e-tolregulasies, kommer oor invordering van e-tolgeld en moontlike samespanning in die Gautengse Hoofwegverbeteringsprojek.

In Desember is voorgestelde wysigings aan die Aarto-wetgewing in die Staatskoerant gepubliseer.

Die Bondgenootskap hou vol dat dit ‘n poging van Sanral is om die betaling van e-tolgeld af te dwing.

Die Bondgenootskap het meer as 100 000 bydraes van die publiek ontvang oor redes waarom die voorgestelde wetswysigings nie deurgevoer moet word nie.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.