Twee vas vir verkragting

Deel op

Drie bruin mans in hegtenis geneem in twee afsonderlike voorvalle van moord en verkragting in onderskeidelik De Aar en Britstown.

Kol. Mohale Ramatseba, polisiewoordvoerder, sê die polisie in Sunrise in De Aar het twee agtienjariges vasgevat nadat ‘n man in die vroeë oggendure in ‘n sjebien doodgesteek is Saterdag.

“Die verdagtes het na bewering ‘n hewige argument met die oorledene gehad, wat tot die mesaanval gelei het. Hy is in die bors en skouer met ‘n mes gesteek. Die verdagtes sal vandag op aanklag van moord in die hof in De Aar verskyn.”

Die polisie in Britstown het ‘n man (30) aangekeer nadat ‘n vrou (29) Saterdagoggend na bewering verkrag is nadat sy ‘n saamrygeleentheid aanvaar het.

Die verdagte het na bewering stilgehou en die vrou verkrag. Die verdagte sal vandag in die hof in Britstown verskyn.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.