NWU wag vir terugvoer van Blade

Deel op

Die Noordwes-Universiteit wag op terugvoer vanaf die minister van Hoër Onderwys en Opleiding, Blade Nzimande, rakende die bedrag wat die universiteit sal ontvang om op te maak vir die 0%-verhoging in studentegelde volgende jaar.

Dit is volgens die universiteit se Louis Jacobs, wat ook byvoeg dat die NWU-raad reeds voorberei het vir verskeie scenario’s.

Jacobs sê planne sal verseker dat die universiteit die situasie kan hanteer sonder om akademiese uitnemendheid te benadeel.

Jacobs sê die 0%-verhoging, ’n uitvloeisel van die #FeesMustFall betogings vroeër vanjaar deur studente oor die land heen, het ’n impak van sowat R178 miljoen op die NWU se begroting.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.