Kerkgangers vertrap mekaar in Pretoria

Deel op

‘n Kerkdiens in Pretoria het in chaos geëindig toe byna 40 swart kerkgangers vertrap is tydens ‘n stormloop.

Die veertig is Sondagoggend beseer by die Tshwane Events Centre toe ‘n skare vorentoe gebeur het om toegang tot die perseel te kry.

ER24 se woordvoerder Werner Vermaak het gesê kort voor 08:00 is paramedici en ander ambulansdienste na die toneel ontbied. “Met paramedici se aankoms op die toneel het hulle 40 mense met verskeie beserings aangetref,” het hy gesê.

‘n Bejaarde vrou het ernstige bekkenbeserings opgedoen. Sy is na ‘n nabygeleë hospitaal geneem en verkeer steeds in ‘n ernstige toestand.

‘n Kerkbyeenkoms word elke Sondag op die perseel gehou en ‘n skare swartes het buite die geslote hek saamgedrom toe hulle begin stoot het van agter om toegang te verkry.

Die hek het uiteindelik oopgebars en diegene wat geval het, is deur die stormlopers vertrap.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.