Spesiale aanbod: Bekom ‘n eksemplaar van ‘Omsingel die laer van die heiliges’ deur Jean Raspail

Deel op

Hierdie roman deur Jean Raspail, wat reeds in 1973 in Frans verskyn het, bied ‘n profetiese blik op Frankryk en die res van die Weste wat deur ongewapende Derdewêreldimmigrante binnegeval en verower word, presies soos wat nou in Europa met die sogenaamde “migrante” gebeur. PRAAG het die laaste 30 eksemplare van die 1990- Afrikaanse uitgawe van Omsingel die laer van die heiliges bekom en verkoop dié versamelaarsitems teen R200 elk.

Moenie hierdie unieke boek, wat in Afrikaans deur Naomi Morgan vertaal is, misloop nie.

Klik hier om na die produkbladsy te gaan.

Die volgende bekende internasionale figure het Omsingel die laer van die heiliges gelees en “baie interessant” gevind:

  • Ronald Reagan, voormalige president van die VSA
  • François Mitterrand, voormalige president van Frankryk
  • Robert Badinter, Franse politikus
  • Jean-Pierre Chevènement, Franse politikus
  • Samuel Huntington, Amerikaanse politieke wetenskaplike

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.