Vermeende PUK-mesaanvaller keer na koshuis terug

Deel op

‘n Swart student wat sy borgtogvoorwaardes verbreek het nadat hy ‘n mede-student na bewering aangeval het, verskyn vandag in die landdroshof in Potchefstroom, het RSG berig.

Leratro Phoofolo is Vrydag op R1500 borgtog vrygelaat en verbied om terug te keer na die koshuis waar hy na bewering ‘n ander student met ‘n skêr gesteek het.

Die hof het Phoofolo verbied om na die koshuis terug te keer, maar hy het die bevel doodgewoon verontagsaam.

Die bakleiery het gehandel oor harde musiek wat in die koshuis gespeel is. Phoofolo word aangekla van aanranding met die doel om ernstig te beseer.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.