Nog ‘n vermeende reeksverkragter verskyn

Deel op

Nog ‘n vermeende swart reeksverkragter wat verbind word met ses voorvalle in Bloemfontein en Thaba Nchu gaan na verwagting vandag in die Bloemfonteinse landdroshof verskyn.

Vrystaat polisiewoordvoerder, Thabo Litabe, sê die 37-jarige gaan na verwagting vandag om borgtog aansoek doen.

Hy is vir die eerste keer in hegtenis geneem in verband met die verkragting van ‘n vrou in Augustus 2012 naby die Ramkraal treinspoor in Bloemfontein.

Die saak is egter later van die hofrol geskrap nadat die klaer nie die hofverrigtinge bygewoon het nie. Die bloedmonster wat egter vir dié saak getoets is, het die verdagte met verskeie ander verkragtingsake verbind.

Litabe sê die staat gaan aanvoer dat die verdagte sy skrikbewind oor ‘n tydperk van drie jaar uitgevoer het, met sake wat tussen Julie 2011 en Maart 2014 in Bloemfontein en Thaba Nchu aangemeld is.

Sulke swart reeksverkragters is algemeen in Suid-Afrika en is byna weekliks in die nuus.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.