Twee bruines erken skuld na Tsitsikamma-verkragting

Deel op

Twee vermeende onwettige hengelaars wat twee weke gelede in hegtenis geneem is vir die verkragting van ’n Amerikaanse vrou in die Tsitsikamma Nasionale Park het dié week in die Stormsrivier-landdroshof skuld erken.

Die polisie se adjudant-offisier Gerda Swart sê Juame Thorne en Luwayne de Wee sal môre gevonnis word.

Die twee bruin mans is op 14 Junie binne enkele ure aangekeer nadat hulle die vrou oorrompel en verkrag het toe sy op ’n wandelroete in die park verby hulle gedraf het.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.