Moordenaar tweede keer gevonnis

Deel op

Die Zimbabwiër wat dié week deur regter Lettie Molopa lewenslank tronk toe gestuur is vir die moord op die 66-jarige boer Mauritz Oberholzer, is ook die moordenaar van die boksheld, Corrie Sanders.

Samuel Mabena en twee ander Zimbabwiërs is vroeër vanjaar tot 30 jaar tronkstraf gevonnis vir die moord op Sanders.

Die swart moordenaars het ook by Oberholzer se plaashuis ingebreek en hom en sy vrou in September 2012 van ‘n geweerkluis, ‘n vuurwapen en juweliersware beroof en die boer in koele bloede doogeskiet.

Mabena en Bismack Dick, wat die voormalige swaargewig-bokskampioen, Corrie Sanders, vermoor het, is in die hooggeregshof in Pretoria tot lewenslange tronkstraf gevonnis vir die moord op die boer van Brits in Noordwes twee weke vroeër.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.