SA vroue leef langer as mans

Deel op

Suid-Afrikaanse vroue leef ongeveer sewe jaar langer as mans.

Dit is volgens dokter Jacques Snyman, ‘n kliniese raadgewer van Resolution Health.

Snyman sê daar is verskeie redes hoekom vroue geneig is om langer te leef as mans.

Snyman sê dat mans daadwerklik ‘n gesonder leefstyl moet begin handhaaf.

Volgens Statistiek SA, was die lewensverwagting van mans in Suid-Afrika in 2014 59,1 jaar en vroue 63,1 jaar gewees.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.