Foto’s van Kerkstraatbomherdenking 20 Mei 2015

Deel op
Van links na regs: Sunette Bridges, Janine en Steve Hofmeyr, Dan Roodt, André Visagie
Van links na regs: Sunette Bridges, Janine en Steve Hofmeyr, Dan Roodt, André Visagie

 

Steve Hofmeyr, Dan Roodt en Lydia van der Merwe
Steve Hofmeyr, Dan Roodt en Lydia van der Merwe

 

Simboliese graf in die middel van die straat
Simboliese graf in die middel van die straat

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.