Swaziland se hoofregter op vrye voet

Deel op

Swaziland se hoofregter, Michael Ramodibedi is steeds op vrye voet, het RSG berig.

Dit volg nadat die polisie ‘n finale waarskuwing aan hom uitgereik het om homself oor te gee.

‘n Lasbrief vir Ramodibedi se inhegtenisneming is verlede Vrydag uitgereik. Hy word onder meer van korrupsie beskuldig.

Intussen sê Swaziland se teen-korrupsie kommissie hy gaan borgtog teenstaan vir die voormalige minister van justisie, Sibusiso Shongwe, twee regters Mphendulo Simelane en Jacobus Annandale, en ‘n griffier van die Hooggeregshof, Fikile Nhlabatsi.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.