Dankie, Luke Watson

Deel op

Ek was nog altyd ongemaklik met die woorde wat ek gebruik wanneer ek na mense verwys wat menings, anders as my eie, huldig.

Deel op

Ek bedoel nou woorde soos verraaier, gatkruiper, regime-hoer, ens. Ek moet nou vir Luke bedank dat dit nie meer vir my nodig is om sulke kras woorde te gebruik nie. Nou kan ek na die wit Afrikaanssprekendes in die regerende party verwys as die 'Luke Watsons van die Afrikanerdom' en ook na die wit ondersteuners van Belhar in die Kerk as die 'Luke Watsons van die Kerk'. Nogmaals dankie, Luke!

детские пищалки купитьАлександр Фильчаков прокурор

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.