Pamela Anderson oor Zim baba-olifante besorg

Deel op

Voormalige Baywatch-ster Pamela Anderson het gevra dat Zimbabwe se omgewingsminister homself ontferm oor die uitvoer van olifantkalfies van Hwange Nasionale Park.

Sy is “diep ontsteld” oor hul lot, ‘n koerant gister berig.

Die Britse Zimbabwiese koerant beweer dat Anderson, 47, ‘n brief namens diereregte-organisasie aan die minister gerig het.
 
“Hierdie vreesbevange babas is na wat berig word gevange gehou terwyl hulle wag om aan China en die Verenigde Arabiese Emirate verkoop te word, ver van hul tuistes, waar hulle hul families sal nooit weer sal sien nie en nooit weer enige normale of gelukkige lewe sal lei nie,” sê Anderson.
 
Hollywood-akteur Pierce Brosnan het sy aanhangers in Desember gevra om teen Zimbabwe se olifantuitvoere te protesteer.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.