Motoriste aangeraai om Lenasia-pad te vermy

Deel op

Die metropolisie het motoriste aangeraai om die K43 in Lenasia suid van Johannesburg te vermy weens oproer in die gebied.

Oproeriges van Thembelihle het die pad met klippe afgesper en verbygaande motors met klippe bestook.

Swart inwoners het tot geweld oorgegaan oor diensleweringskwessies, insluitende behuising en eis dat munisipale amptenare hulle griewe aanhoor.

Maandag het die Gautengse LUR vir Behuising, Jacob Mamabolo, gesê hy sal dié week aandag gee aan hulle griewe.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.