Jan Kempdorp-4 saak begin

Deel op

Die saak teen vier seuns van Jan Kempdorp in die Noord-Kaap wat daarvan beskuldig word dat hulle na bewering ‘n klasmaat by die landbouskool onbehoorlik aangerand het, begin vandag in die landdroshof op die dorp.

Die kind was nuut by die skool en die voorval was blykbaar ‘n tipe van ontgroeningseremonie. Die seuns, wat van verkragting aangekla word, is vroeër op borgtog van een duisend rand elk vrygelaat, het RSG berig.

Hulle is uit die skool geskors. Daar was vroeër onsekerheid of die seuns van verkragting aangekla sal word.

Intussen is berigte ontken dat die saak teen een van die seuns teruggetrek is. Die woordvoerder van die Noord-Kaapse onderwysdepartement Sydney Stander, sê al vier seuns word steeds aangekla.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.