Petrolprys styg more

Deel op

Die prys van petrol, diesel, paraffien en vloeibare petroleumgas sal Woensdag verhoog word.

Petrol sal met 96 sent ‘n liter styg, diesel met 74 sent, paraffien met 73 sent en LPG met R1.54 per kilogram.

Die hoofrede vir die toename is die gemiddelde styging in die prys van ru-olie in die tydperk onder oorsig. Die ander rede is die depresiasie van die rand teenoor die Amerikaanse dollar.

Die departement het gesê hulle verwag dat die prys van ru-olie sal stabiliseer rondom die huidige vlak en geen groot prysskokke word in die nabye toekoms voorsien nie.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.