Ná 15 jaar is PRAAG meer as ooit nodig!

Deel op

Ná 15 jaar is PRAAG meer as ooit nodig! Toe ons PRAAG in Februarie 2000 begin het, was die plaaslike tak van ABSA nog Afrikaans met Afrikaners agter die toonbank. Vandag is dit Engels en swart. PRAAG veg steeds kliphard vir Afrikaans en die Afrikaanse kultuur, maar ons help mense ook om hul eie ondernemings te begin, om op die internet handel te dryf en om vir Afrikaners wêreldwyd sake-, diplomatieke en kulturele kontakte te maak.

SLUIT AAN BY PRAAG!

Vandag is die hoofstroommedia in ons land linkser, asook meer anti-Afrikaans en antiblank as ooit. Die voormalige Britse ambassadeur in Suid-Afrika, Robin Renwick, het onlangs gesê:

“Oral ter wêreld is Karl Marx dood, behalwe in Suid-Afrika.”

Daarom is ons daaglikse nuus en menings op die Praagwebblaaie van lewensbelang om dié ongelyke stryd teen die ekstreemlinkse oormag in ons land lewend te hou.

SLUIT AAN BY PRAAG!

Ons kan en wil veel meer doen om die saak van Afrikaners en die blanke minderheid in ons land te bevorder. Byvoorbeeld wil ons veel meer internasionale nuus vertaal en in Afrikaans op praag.co.za beskikbaar stel. Maar daarvoor het ons u hulp en ondersteuning dringend nodig.

SLUIT AAN BY PRAAG en raak deel van die beweging!

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.