Sanders se moordenaars kry ligte vonnis

Deel op

Die moordenaars van die wêreldkampioenbokser, Corrie Sanders, het ‘n ligte straf ontvang, maar gaan steeds appelleer.

Die drie veroordeelde swart moordenaars gaan appelleer teen die vonnis wat aan hulle opgelê is vir die koelbloedige moord op Sanders, in September 2012.

Die drie is nie tevrede met die ligte tronkstraf wat aan elk van hulle opgelê is in die Pretoriase Hooggeregshof nie.

Regter Ferdi Preller het Paida Fish, Samuel Mabena en Chris Moyo , aldrie Zimbabwiërs, 18 jaar tronktoe gestuur vir moord, 19 jaar vir roof en vyf jaar vir die besit van ‘n ongelisensieerde vuurwapen en ammunisie.

Die vonnisse sal gelyktydig uitgedien sal word.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.