Webwerf onder konstruksie

Deel op

Die webwerf is tans onder konstruksie en sal eersdaags aanlyn wees!

Die webwerf sal voortaan gebruik maak van Mambo-sagteware en sal u dus opmerk dat baie van die inhoud in Engels vertoon. Ons is egter onverpoos besig met die vertaling van die sagteware. 

 

Dankie vir u geduld.

 

Webmeester 

купить готовую банюлобановский александр дети

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.