Twee vermeende rowers in Randburg geskiet

Deel op

Twee vermeende rowers is Dinsdag in Randburg, Johannesburg deur die polisie geskiet.

“Een is in sy arm en been beseer en die ander een in sy boud,” het lt.kol. Katlego Mogale, woordvoerder van die polisie, gesê.

Die vier, tussen 27 en 33 jaar oud, het in Bram Fischerrylaan gery toe die polisie opgemerk het dat hul motor ‘n spoorsein gee.

Die polisie het die boewe agternagesit, maar hulle het weggejaag. “Daar was ʼn hoëspoedjaagtog in Bram Fischerrylaan totdat die verdagtes uiteindelik by Randburg Square-winkelsentrum tot stilstand gekom het.”

Een van verdagtes het dadelik op die polisie begin skiet toe hy uitklim en die polisie het teruggeskiet. Twee van die verdagtes is gewond. Die ander twee is in hegtenis geneem. Die polisie het beslag gelê op twee vuurwapens.

Die motor is Woensdag in Olifantsfontein as gesteel aangemeld.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.