Knip daardie sigaar in styl

Deel op

Image

Torino Lamborghini-sigaarsnyer

18:06:23 Hier is die mees bekostigbare Lamborghini ooit. Hy sal jou so R1200 tot R1400 uit die sak jaag.

Deel op

Ja jy het reg gelees, maar hierdie is nie ‘n motor nie, dit is ‘n sigaarknipper. Torino is die vervaardiger en hulle kan vir jou ‘n aansteker ook verkoop wat dieselfde Lamborghini-kenteken dra.

портальные автомойки ценаФільчаков Олександр Васильович

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.