Petisie: Spraakvryheid vir Afrikaanse aktiviste!

Spraakvryheid vir Afrikaanse aktiviste

[signature]

615 signatures

Deel dié met u vriende:

   

[signaturelist id=”2″]

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.
 • Hans Onrust

  de drie (mensenrechten)activisten gaan toch niet in èèn zaak worden gedaagd om zich in èèn netje te laten vangen

 • Ratel

  Ek sien dat Zuma tydens hulle partytjie die naweek gese het dat die Blankes en veral die Afrikaners vir al die probleme in die land verantwoordelik is. Volgens hom het die swartes se probleme begin toe van Riebeeck aan die Kaap geland het.
  Eerstens is dit ongehoord dat ‘n president van ‘n land in die openbaar kan opstaan en die groep wat die meeste bygedra het om die land te ontwikkel en te bou, as ongewens te verklaar. Hoe is dit in hierdie dae moontlik dat die sogenaamde leier van ‘n land, in die openbaar, ‘n gedeelte van die inwoners van daardie land kan wil wegwens? Daar is nie ‘n beter bewys dat die regering nie sy rol as beskermer en voog teenoor al die inwoners van ‘n land wil nakom nie. Beslis nie teenoor die Afrikaners nie, want hy wil hulle nie in die land he nie. Hy wens hulle het nooit hier aangekom nie.
  Tweedens is dit toevallig die groep wat die meeste tot die land toe bygedrae het. Die land soos dit was, voor ’94, is die produk van hierdie ongewenste groep se werk en leiding. Dit is juis hulle wat vir die welvaart van hierdie land sorg.
  My antwoord is, dan moet ons maar ons bydrae aan die regering stop. Ons kan by belastings begin, samewerking, gehoorsaamheid, sosiale en maatskaplike verantwoordelikheid en so aan. Ons kan daardie bydraes vir en aan onsself reserveer. As ons teenwoordigheid ongewens is, dan is ons bydraes verseker ook ongewens.