Abbas en Netanjahoe sal vandag in Parys saam betoog, Len Pen uitgesluit

Deel op

Die Palestynse president Magmoed Abbas en die Israelse eersteminister, Benjamin Netanjahoe, sal vandag in Parys saam aan die betoging teen terreur deelneem wat deur die Franse regering “in die naam van die republiek” georganiseer word. Die opposisiepolitikus, Marine Le Pen, wie se Front National tans die grootste politieke party met die meeste steun in Frankryk is, mag egter nie daaraan deelneem nie.

Die betoging volg op die terreuraanval op die kantore van Charlie Hebdo, ‘n satiriese tydskrif, waarin 12 mense dood is. Twee verdagtes, die broers Said en Cherif Kouachi, is reeds in ‘n skietgeveg met die Franse polisie in die dorpie Dammartin-en-Goële doodgeskiet sonder dat hul skuld bewys is.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.