Kaapse Klopse uitgestel weens logistiek

Deel op

Vandag se Kaapse Klopseparade in Kaapstad is uitgestel. Die uitvoerende hoof van die Karnavalkomitee, Kevin Momberg, sê hulle het logistieke probleme ondervind om die geleentheid te reël.

Die Kaapstadse stadsraad het ‘n paar weke gelede in ‘n verklaring gesê die Klopse sal vanjaar self die parade reël na gesprekke met hulle, het RSG berig.

Momberg sê die parade sal na verwagting nou aanstaande Saterdag plaasvind. Kaapstad het intussen gesê hy is teleurgesteld met die besluit.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.