Bob se kleinneef dood in kas gevind

Deel op

Die 20-jarige Zimbabwiese man wat dood aangetref is in ‘n klerekas by Monash Universiteit in Johannesburg was ‘n kleinneef van President Robert Mugabe.

‘n Student in inligtingstegnologie, Takudzwa Wesley Goronga is sowat twee weke geledeas vermis aangemeld.

Hy is later dood aangetref in sy klerekas op die kampus.

Die Zimbabwiese Uitsaaikorporasie het gesê Mugabe het roubeklaers by Goronga se begrafnis aangespreek Saterdag en het die student se dood as ‘n “raaisel” beskryf, het ‘n Sapa-korrespondent berig.

Die Zimbabwiese president, wat twee seuns en ‘n dogter het, het gesê: “Sommige kinders word na die buiteland gestuur vir studies en as hulle terugkeer is dit met ‘n paar negatiewe gewoontes soos om dwelms te gebruik.”

Die polisie is steeds besig om die oorsaak van Goronga se dood te ondersoek.

Die student is glo wat deur familie in Marondera, in die sentrale deel van Zimbabwe grootgemaak, ná die dood van sy ma 10 jaar gelede.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.