Vettel wen in Itali

Deel op

Image

Sabastian Vettel

Die 21 jarige Duitser Sebastian Vettel het die formule-eenwêreld aan die brand met sy oorwinning in die Italiaanse Grand Prix. Hy is die jongste jaer nog ooit om voor in die wedren te kwalifiseer en die jongste ooit wat ‘n wedren kon wen.

Deel op

Hy het van die begin af voor gejaag in sy Toro Rosso met die Ferarri-enjin. Die wedren was gekenmerk deur baie nat weer in die kwalifiserende rondte. McLaren se Lewis Hamilton het 15de weggespring en kon darem sy pad opwerk na die sewende plek aan die einde. Hamilton is nou slegs een punt voor Massa op die punteleer.

clue game online freeлобановский класс

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.