Die mite van 9/11

Deel op

Die Amerikaanse publiek word ‘n fabel vertel oor die tragedie van 11 September 2001.

Dit gaan veel verder as die dood van diegene wat in die torings gewerk het en die dood van die brandweerpersoneel en nooddienste van siektes wat veroorsaak is deur die inaseming van giftige stowwe.

Vir dertien jaar lank reeds word die 9/11-mite gebruik om Amerikaanse oorlogvoering te regverdig.

Die korrupte Bush en Obama regimes gebruik 9/11 steeds om dood te maak, te vermink, te verdryf en chaos in sewe lande te skep, waarvan nie een enigiets hoegenaamd te doen gehad het met 9/11 nie!

Volgens die amptelike feëverhaal, op 11 September 2001, is die magtigste land op aarde, die wêreld se enigste supermoondheid, verslaan deur ‘n paar jong Saudi-fundementaliste gewapen net met papiermesse.

Die grootse Amerikaanse Nasionale Veiligheidsopset was heeltemal hulpeloos en is die grootste vernedering ooit in die geskiedenis toegedien deur mense wat slegs kamele in die sand kon baasraak.

Daardie dag het geen aspek van die Nasionale Veiligheid van die VSA gewerk nie. Alles het misluk. Die Amerikaanse lugmag kon nie eers vegvliegtuie in die lug kry nie. Al sestien Amerikaanse intelligensie-agentskappe het misluk net soos dié van Amerika se NAVO en Israeliese bondgenote. Amerikaanse lugbeheer het misluk, en lughaweveiligheid het vier keer op dieselfde oomblik op dieselfde dag misluk.

Klink dit verdag? Ja nogal. Die waarskynlikheid van so ‘n mislukking is nul.

Indien so ‘n ding werklik gebeur het, sou daar ‘n magdom eise van die Withuis gewees het, van die Kongres, en van die media vir ‘n ondersoek. Amptenare sou verantwoordelik gewees het vir hul mislukkings en koppe sou vir seker gerol het.

In plaas daarvan, skop die Withuis hard teen eise van 9/11-families vir ‘n verdere ondersoek. Die ergste veiligheidsmislukking in die geskiedenis het daartoe gelei dat nie ‘n enkele persoon afgedank is nie. Niemand is verantwoordelik gehou nie.

Osama bin Laden, ‘n CIA-bate wat aan nierversaking dood is, het die skuld gekry ten spyte van sy eksplisiete ontkenning.

Vir die volgende tien jaar is Osama bin Laden as die verskoning gebruik vir Washington om ontelbare Moslems te gaan doodmaak wat voorheen nooit enige bedreiging vir die VSA ingehou het nie. Amerika was trouens besig om die Moslemwêreld oor te wen met sagte mag en die Persiese vyand Iran. Deesdae is die bordjies verhang.

En skielik op 2 Mei 2011, kondig Obama aan dat die Amerikaanse seesoldate Bin Laden in Pakistan gaan doodmaak het. Ooggetuies op die toneel weerspreek die Withuis se weergawe.

Osama bin Laden is die enigste mens in die geskiedenis wat nierversaking oorleef het vir ‘n volle tien jaar. Daar was geen dialisemasjien in Bin Laden se beweerde wegkruipplek gewees nie. Die talle doodsberigte van Bin Laden se afsterwe in Desember 2001 het ook verdwyn.

Dieselfde span seesoldate het ‘n paar weke later in ‘n geheimsinnige helikopterongeluk in Afghanistan omgekom. Een van hulle was glo besig om aan ‘n boek te werk.

Die duisende matrose op die vliegdekskip waarop Bin Laden se seebegrafnis gehou is en sy liggaam in die Indiese Oseaan gestort is het almal die huis laat weet dat geen sodanige begrafnis plaasgevind het nie.

Die sprokie van Bin Laden se moord deur Seal Team Six het Obama se nominasie vir ‘n tweede termyn gered en die “oorlog teen terreur” van die beperking wat Bin Laden daarop geplaas het. Washington wou Libië, Sirië, en Iran, lande waar Bin Laden nie organisasies het nie, gaan aanval.

Die vervalsde Bin Laden video’s, waarin die kêrel progressief jonger word, het ook geloofwaardigheid verloor onder kenners wat nie meer lus was om aan die speletjie deel te neem nie.

Maar wat van die twee torings en ​​WTC 7?

Dit is duidelik dat die geboue nie geval het as gevolg van strukturele skade nie. Toe dit duidelik word dat die Withuis ‘n onafhanklike ondersoek blokkeer oor die enigste drie staal wolkekrabbers in die wêreld se geskiedenis wat geval het as gevolg van lae temperatuur kantoorbrande, het almal met ‘n halwe breinsel besef die VSA se amptelike weergawe het niks met die werklikheid te make nie.

Na jare van volharding het ‘n groep in New York die nodige aantal geldige handtekeninge ingesamel om die oorsaak van die ineenstorting van die drie WTC-geboue te ondersoek. Die amptelike verklaring, indien dit korrek is, beteken dat die bestaande brand- en boukodes onvoldoende is om die publiek te beskerm en dat alle ander hoë staalstrukture dieselfde risiko inhou vir openbare veiligheid.

Die saak dien voor die hof in New York en berus op ‘n regter se uitspraak. Al skrik die regter vir die implikasies, sal die argitekte en ingenieurs en ander spesialiste nogtans die punt maak dat die Amerikaanse regering geen vertroue in die geldigheid van sy eie storie het nie.

Fisici, aptekers, argitekte, ingenieurs, en die nooddienste het oorweldigende bewyse wat die amptelike weergawe heeltemal weerlê.

9/11 is gebruik om fundamenteel die aard van die Amerikaanse regering en sy verhouding tot die Amerikaanse volk te verander. In wese, het wit Amerikaners vandag geen regte meer nie.

Geen bevoegde fisikus kan moontlik glo dat die amptelike storie van die drie WTC-geboue sin maak nie. Maar fisikadepartemente by Amerikaanse universiteite is baie afhanklik van die federale geld. Enige twyfelende fisikus sal nie net sy eie loopbaan in gevaar stel nie, maar ook die loopbaan van al sy kollegas. Fisikus Steven Jones, wat die eerste keer gewys het op die gebruik van termiet in die vernietiging van die twee torings, moes daarna instem dat sy universiteit sy ampstermyn uitkoop of hulle verloor al hul federale finansiering.

Argitekte en strukturele ingenieurs wat twyfel oor die amptelike verklaring van die ineenstorting van drie wolkekrabbers word beskou deur potensiële kliënte as Moslem-aanhangers. Die kliënte, natuurlik, het geen deskundige kennis waarmee hulle die kwessie kan evalueer nie. Hul indoktrinasie maak hulle immuun teen feite.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.