Tweede gesprek oor die Oekraïne

In hierdie tweede gesprek oor die Oekraïne gesels Dan en Karin Roodt oor die onlangse verwikkelinge in die oorlog, asook die uitlek van die gewraakte uitlating deur Wladimir Poetin dat hy die Oekraïne “binne twee weke sou kon verower”.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.
 • Vlad

  Ukraine is ‘n Blanke land. As daar nou een gemeenskaplike (en geheimsinnige) lae vyand van die (alle) Blankes is (in alle Blanke lande) – dan is dit die JODE. Geen wonder dit is die spul biljoenêr Jode (die agente en vriende van die Joodse Triljoenêr Rothschild Bank Familie) wat Ukraine agter die skerms plunder en verniel. nie… Jode soos Rinat Akhmetov, Gregory Surkis, Victor Medvedchuk, Vadim Rabinovich, Victor Pinchuk, Serhiy Taruta, Igor Kolomoisky (wie vlug MH17 laat neerskiet het), die president & sjokolade koning Petro Poroshenko (Poroshenko was hoof van die Ukrainse Sentrale Bank en ondersteun NATO lidmaatskap), en selfs die eerste minister Arseniy Yatsenyuk is ‘n Jood. Hulle werk internasionaal saam om Blankes (die Blanke beskawing) wêreldwyd te ondermyn. IN SA het julle dieselfde problem.

 • Guest

  No Fly Zone Enacted Over UK NATO Summit Site

  http://en.ria.ru/world/20140903/192604815/No-Fly-Zone-Enacted-Over-UK-NATO-Summit-Site.html

  “According to NATO Wales Police’s official Twitter page, a no fly zone was created at 9 a.m. on Wednesday in anticipation of the upcoming NATO summit, ITV reported…”

  Who, exactly, are those quaking queens afraid of?