Vermy klipgooiers op Nasrec-, Hoofrifweg waarsku polisie

Deel op

Inwoners van die voormalige bruin woonbuurt Riverlea in die suidweste van Johannesburg het Maandagoggend verbygaande voertuie op Nasrecweg, naby die N17, met klippe bestook.

“Betogers gooi klippe na motors en steek buitebande aan die brand,” het hoofsupt. Wayne Minnaar van die Johannesburgse metropolisie gesê.

Motoriste word aangeraai om die Nasrec- en Hoofrifweë in die gebied te vermy.

Een van die inwoners, Anthony Willaims sê daar daar was sedert 1964 nog geen ontwikkeling in die gebied nie. Hy sê dat die inwoners `n reeks griewe het wat hulle aan die Demokratiese Alliansie se raadslid, Lynette Pretorius wil oordra.

Een van die klagtes is die gebrek aan die ontwikkeling vir die jeug.

Minnaar het gesê die protesaksie het omstreeks 06:00 begin en het motoriste aangeraai om alternatiewe roetes te gebruik.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.