Nog 3 lyke in Soweto-kragstasiepuin gevind

Nog drie liggame is Maandagaand in die gebou gevind wat in duie gestort het in Power-park, Soweto.

Die polisie sê die liggame is deur sekuriteitsbeamptes wat in die gebied werk gekry.

Die gebou is ʼn ou kragstasie agter die Orlando-torings. Dit het in Junie ineengestort en die polisie het kort na die ramp ʼn oproep van ʼn beseerde swartman gekry.

Hy was glo deel van ʼn groep wat besig was om kabels en metaal uit die gebou te steel.

Dertien mense is al in die gebou gevind, maar net vyf het die ineenstorting oorleef.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.