Ramaphosa, wou julle net ons ontwikkelde land gehad het?

Deel op

deur Riempies

Mnr Ramaphosa, julle swartmense wou volle burgerskap gehad het en ons het dit vir julle gegee.

Nou moet ons, terugskouend,  agterkom dat julle verskuilde agendas gehad het soos dit blyk te wees – dat julle net ons ontwikkelde land wou gehad het en ons Afrikanervolk en sy geskiedenis wou uitwis – ‘n doelstelling wat julle bykans reeds bereik het.

Julle wou nie help bou aan ‘n reënboognasie nie – julle wou die Afrikaner vernietig sien en alles waarvoor hulle gewerk het by hulle afneem. Julle wou nie julle lewenstandaard verbeter het deur hard te werk en hard te leer nie – julle wil net alles maklik en verniet hê, op die Afrika manier – en die manier wat julle gebruik om dit verniet en maklik te kry, is om by die Afrikaner alles af te neem deur oneerbare magsmisbruik.

Julle skaf ons boerebeskermingsdienste af en laat ons weerloos teen julle swart moordenaars en julle sê niks nie as ons, soos reeds, in ons derduisende wreedaardig uitgemoor is. Inteendeel, die president moedig julle swart mense aan om ons blankes uit te moor deur vir swartes te sing hulle moet die boer skiet en in die see in jaag.

Julle wou nie hard werk om te leer hoe om om ons eerstewêreldstandaardhospitale in stand te hou nie. Al hierdie voorheen voortreflike hospitale is besmet en nie meer bruikbaar eens vir diere nie. Julle weier vir ons kinders met etlike onderskeidings toegang tot mediese opleiding en gee op grond van hulle swart vel vir kinders wat nie toegerus is om medies te studeer nie geleentheid, ‘n geleentheid wat in die eerste paar maande vermors word. Die gevolg: ‘n onherstelbare tekort aan opgeleide medici en verpleegsters.

Julle neem poste weg by bekwame blanke mense en gee dit vir onopgeleide, onbevoegde swart mense oor hulle velkleur – sonder om om te gee vir die gevolge daarvan.

Julle plaas mense in poste wat nie opgewasse is met die nodige kundigheid  om die werk te kan doen nie, uitsluitlik op sterkte van hulle velkeur. Die gevolg is dat alle infrastruktuur in duie stort, ons drinkwater besmet is, ons riviere en opgaardamme en ondergrondse water besmet is en paaie uitmekaar val.

Die skole se standaarde het julle afgebring tot derdewêreldvlak – dit bevestig vir my dat julle nie belangstel daarin om julleself op te hef tot uitnemendheid nie. Julle wil nie hard werk om iets te bereik nie; julle wil julle derdewêreldstandaard handhaaf.

Eweneens het julle onbevoegde mense aangestel in beheer van universiteite, wat liewers hul besig hou met die onderdrukking en uitwissing van die Afrikaner, sy taal en kultuur as om die mense van kleur aan te moedig om hard te werk en hard te leer om hulleself en hulle toekoms te verbeter. My afleiding is dat die houding van hierdie kaderaangestelde mense in magsposisies op universiteit is: Hoekom sal hulle nodig hê om hard te werk en hard te leer, want hulle velkleur is kwalifikasie genoeg vir enige pos in enige posisie in hierdie droewige, vernielde land.

Die ANC-regering se optrede oor die afgelope 20 jaar is meer as bewys genoeg van wat hulle doelstellings is – en dit sluit nie die Afrikaner wat hierdie land ontwikkel en gebou het in nie.

Julle het genoeg geld ontvang uit die buiteland om julle swartmense se lewens te verbeter. Wat het met daardie geld gebeur; waar is daardie geld heen?

Julle het die land se grense oopgegooi in julle eie belang en ten koste van julle eie swartmense wie se lewenstandaard afgryslik versleg het, gemeet teen die situasie voor 1994 onder blanke bestuur.

Die land se polisiemag en weermag het tot ‘n verleentheid verval.

Die land het verval in daaglikse onbeheersde bandelose gewelddadigeid wat deur ‘n kriminele diktatuur beheer word. Soos dit blyk te wees met julle –die regering – se volle goedkeuring – my afleiding – omdat daar geen poging van regeringsweë aangewend word om hoegenaamd orde te herstel nie.

Dus, waaroor wil u met ons praat, wat ons sal glo?  Julle wil nie ons Afrikanervolk ons taal, of ons eerstewêreldkultuur hier hê nie. Dus sal ek dit as vanselfsprekend beskou dat daar van regeringsweë af geen teenstand sal wees as ons pleit vir selfbeskikking en ons eie  grondgebied nie.

 

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.