Gewonde leeu op vrye voet

Deel op

Boere in die Mosselbaai-omgewing in die Suid-Kaap is op die uitkyk vir ‘n gewonde leeu wat in die gebied op vrye voet is.

Dit volg nadat vyf leeus Woensdag by die Gondwana Natuurreservaat ontsnap het, het RSG berig.

Twee is doodgeskiet, terwyl nog twee gevang en na die reservaat teruggeneem is.

Die polisie het intussen bevestig dat hulle ‘n saak ondersoek waar vee reeds doodgemaak en beseer is.

Boere is ook bekommerd oor die veiligheid van hul gesinne en werkers wat moontlik nie van die rondloper-leeu bewus is nie.

Snuffelhonde sal vanmiddag help soek na die gewonde dier.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.