Die ongelooflike en vreesaanjaende Duitsers

Die Brit Max Hastings beskryf sy “Europese neefs”, hul industrie en hul drinkgewoontes.

Lees verder.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.
  • Gas

    Nog ‘n Mad Max. Die Rooinekke sou nooit Waterloo gewen het sonder Duitse huursoldate nie. Hy het vergeet om te sê die Duitsers is hulle morele meerderes nie, net soos die Afrikaners. As ‘n Rooinek jou prys moet jy ver weghardloop, want dan word hulle gevaarlik.

  • Eric Bornman

    n Moet kyk, my liberale vriend gisteraand vir my gestuur. Hier is nog nDuitser wat nie veel dink van die Churchil gespuis nie.

    http://youtu.be/3UBdny5lgLc