Skare steek huis aan die brand

Deel op

Paaslike inwoners van Ncotshane in die noorde van KwaZulu-Natal het die huis van ‘n moordverdagte aan die brand gesteek.

Die swart man word daarvan verdink word dat hy ‘n vierjarige seun vermoor het vir moetie.

‘n Polisiewoordvoerder, Thulani Zwane, sê die seun is Woensdag as vermis aangemeld.

Die liggaamsdele van die seun is vroeër in ‘n sak gevind by ‘n kerk naby Pongola.

Na bewering het iemand op die liggaamsdele in die sak afgekom en die polisie ontbied.

Die huis wat afgebrand is behoort aan ‘n plaaslike pastoor.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.