Vermeende mangatdekseldiewe vas

Deel op

Ná ‘n klopjag Maandagaand by ‘n skrootwerf in Putfontein naby Benoni, is vier verdagtes deur die polisie in hegtenis geneem.

Die vier is ivm 18 mangatdeksels wat gevind is, vasgevat.

Gesteelde mangatdeksels veroorsaak dikwels dat onverwerkte riool wat in woongebiede opstoot, uitvloei.

“Al 18 mangatdeksels is geïdentifiseer as eiendom van die Ekurhuleni-munisipaliteit se departement van waterwese,” het die polisie se woordvoerder, Wilfred Kgasago, Dinsdag gesê.

Die mans sal binnekort in die landdroshof in Benoni verskyn op aanklagte van gesteelde eiendom.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.