Twee verkeersbeamptes geskiet

Deel op

Twee verkeersbeamptes is Donderdagaand by Heidelberg in Gauteng geskiet.

Die Gautengse polisie het Vrydag die publiek se hulp gevra om die aanvallers vas te trek.

Kaptein Thivhulawi Tshilate gesê die twee, 46 en 52, was besig om die R550 te patrolleer toe ‘n wit Volkswagen Golf hulle verbygesteek het op ‘n versperringslyn.

Die beamptes wou die oorteder stop, maar die bestuurder het weggejaag.

“Die verkeersbeamptes het hom agternagesit en … een van die insittendes van die verdagte se voertuig het deur die venster verskeie skote na die verkeersbeamptes begin skiet uit die voertuig met ‘n geweer,” het Tshilate gesê.

“Albei verkeersbeamptes … het ernstige beserings opgedoen en (is) na die hospitaal vir mediese behandeling geneem.”

Ses koeëls het die voertuig getref.

Dit is nie bekend wie hulle aanvallers is nie. Die polisie het die publiek gevra om die Heidelbergpolisie te kontak indien hulle enige inligting oor die voorval het.

‘n Saak van poging tot moord is geopen.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.