Staatsamptenaar raak beserk en moor

Deel op

sapstape‘n Staatsamptenaar in Mmabatho in Noordwes het beserk geraak en ‘n man vermoor voordat hy sy eie lewe geneem het.

Die polisie sê die skieter het die gebou van die Departement van Huisvesting binnegegaan en begin skiet, eht RSG berig.

Twee mense is gewond deur opslagkoeëls, terwyl ‘n derde deur hom doodgeskiet is.

Die man was na bewering geskors.

Volgens ‘n woordvoerder van die Departement, Ben Bole, het dit as ‘n baie tragiese voorval bestempel.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.