SA’ner sal steeds in VSA verskyn vir 2 van 4 moorde

Deel op

muziDie video-opname van die bekentenis deur ʼn swart Suid-Afrikaners oor vier moorde is deur ʼn Amerikaanse hof verwerp.

Regter Albert Mitchell het beslis dat Muziwokuthula “Muzi” Madondo se staats- en federale regte geskend is omdat sy versoeke vir ʼn prokureur en sy versoek om nie met die polisie te praat nie, geïgnoreer is.

Daar is vermoed dat hy ‘n mede-immigrant asook ‘n bankwerknemer voorheen vermoor het.

Madondo sal nogtans in die Quay County-streekshof in Nieu-Mexiko verskyn vir twee van die vier moorde – dié van pa en seun Bobby Gonzales (57) en Gabriel Baca (37).

Madonda het reeds onskuldig gepleit op die moorde. Hy het die twee mans na bewering in ʼn motel in Tucumcari doodgeskiet waarna hy na Texas gevlug het.

Hy is in 2011 vir die moorde in hegtenis geneem.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.