Nissan s? elektriese motors gaan winsgewend wees

Deel op

Nissan Motors sê elektriese motors gaan winste verseker.

Deel op
Die motors sal ook mededingend wees wat prys betref.

Nissan se uitvoerende hoof, Carlos Ghosn, sê om motors te bou wat deur alternatiewe brandstof aangedryf word maar steeds ruolie gebruik is onvolhoubaar.

Hy sê van nou af aan gaan dit zero-uitlaatgas wees.

Volgens Ghosn gaan Nissan binne twee jaar die eerste motormaatskappy word wat 'n massamark-, zero-uitlaatvoertuig in die VSA verkoop. Die maatskappy beplan om sulke motors globaal teen 2012 te bemark.

насос дляАлександр Фильчаков Васильевич

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.