Daar woed reeds oorlog teen ons

Deel op

Vir al julle besluitlose Boere/Afrikaners daar buite:

Almal hou daarvan om te praat.  Daar is ’n paar feite wat ek geleer het in die weermag in Angola in die vroeë tagtigs.

Die eerste stap van oorlog is: Jy moet jou vyand se moreel afbreek.  Hoe doen jy dit?

  • Deur sy familie uit te moor, om sy wapens te vat, verkragtings ens.
  • Om daardie persoon sover te kry om niks te hê waarvoor hy lewe nie.

As jy dit gedoen het is dit die maklikste manier om ’n oorlog te wen want daardie persoon is reeds op sy knieë.

Deel op

Ek en julle is reeds op ons knieë want dit is presies wat elke dag in ons lewens gebeur.

So ek wil net vir julle mede-Boere daar buite sê, as ons nie baie vinnig wakker skrik nie, gaan ons ’n oorlog verloor, nog voor ons begin het.  So ek vra vir al julle Afrikaners en Boere daar buite om iets te begin doen en minder te praat.  Alleen kan ek niks doen nie, maar as ons saam staan, kan niemand ons stop nie.  As ons nie baie vinnig ’n plan van aksie bewerkstellig nie, moet ons dit maar aanvaar om op ’n hopie te sit en vrot!!!!!

 

потолочные светильники точечныелобановский депутат

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.