‘Wit verkragter’ se vrou bipolêr

Deel op

bipolar2’n Wit man van Bethal in Mpumalanga wat reeds in ‘n Naspers-mediaveldtog skuldig verklaar is dat hy ses swartes gehuur het om sy jong vrou te verkrag voordat hy dit self gedoen het, is tans in aanhouding.

Die beskuldigde het gister in die landdroshof in Bethal verskyn. Hy het aansoek gedoen om borgtog.

Volgens die beskuldigde ly sy vrou, ’n onderwyseres in die dorp, aan ’n bipolêre gemoedsversteuring en dit is nie die eerste keer dat sy beweer sy is verkrag nie.

Sy het vroeër erken dat die twee vorige bewerings versinsels is. Sy is ook ‘n dwelmverslaafde.

Die jongste beweerde voorval het glo op 3 Februarie gebeur, maar sy het eers op Saterdag 8 Februarie die voorval by die polisiekantoor aangemeld.

Die borgtogaansoek is uitgestel tot 26 Februarie.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.