Petrolbom vernietig Mogale se asblikke

Deel op

mintailsMeer as 2.000 van die Mogale City Plaaslike Munisipaliteit se nuwe asblikke ter waarde van R850.000 is vernietig in ‘n petrolbomaanval.

Betogende Kagiso-inwoners het die petrolbom na ‘n stoor van die munisipaliteit gegooi.

Dit volg na weke van protesaksies na aanleiding van die mynmaatskappy Mintails se plofstofaktiwiteite.

Die inwoners sê huismure kraak en ruite breek weens die ontploffings. Die stof wat hiermee gepaard gaan skep ‘n gesondheidsrisiko.

Volgens ‘n woordvoerder van die munisipaliteit is ‘n taakspan aangestel om ondersoek in te stel na die inwoners se bewerings. – RSG

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.