Vermeende Bloubul-moordenaar het slagoffers onthoof

Deel op
Phindile Joseph Ntshongwana
Phindile Joseph Ntshongwana

Die verhoor van die voormalige Blou Bul-flank, Phindile Joseph Ntshongwana, wat onder meer teregstaan op klagtes van moord en verkragting, word vandag in die Durban Hooggeregshof voortgesit.

Die hof het tydens die vorige sitting opdrag gegee dat die KwaZulu-Natal wetsgenootskap die gedrag van die regsverteenwoordiger van die verdediging, Themba Mjoli ondersoek omdat hy nie by die verhoor teenwoordig was nie.

Mjoli het verskoning gemaak en sê hy moes in ‘n ander saak in die Pietermaritzburg Hooggeregshof as regter waarneem.

Ntshongwana word van onder meer vier moorde aangekla, waartydens van die slagoffers onthoof is. – RSG

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.